Een nieuw atelier op Fort Maarsseveen

Ik ben superblij met mijn nieuwe atelier in Fort Maarsseveen. Een geweldige plek in de natuur met Nederlandse geschiedenis samen met beeldhouwers Fieke de Roij, Renate Naberhuis en Inge Bouwman.

Ik ben sinds 2011 beeldhouwer. Beeldhouwen is voor mij de combinatie tussen helemaal in het moment zijn en mijzelf creatief uiten. Het creatieve proces doorlopen is een rollercoaster, maar geeft ook veel voldoening. Het is uitdagend en leerzaam, omdat een beeld maken een half tot 2 jaar kan duren.

Fort Maarsseveen is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie die net UNESCO werelderfgoed zijn geworden. Het Fort staat met 95 andere forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (inclusief twee kastelen en zes vestingen), honderd militaire sluizen, dijken en kanalen en ruim duizend betonnen werken als kazematten op deze geweldige lijst. Mooier kan niet.

Beelden geven je huis of kantoor meer karakter! Je kunt mijn beelden kopen of een beeld in opdracht laten maken. Nieuwsgierig? Bekijk hier mijn werk www.heart-collection.nu.

Leave a comment