Eerste beeld in opdracht

Eind 2019 heb ik mijn eerste beeld ‘Bold’ in opdracht gemaakt voor een klant. Bold staat voor ‘gedurfd’, ‘moedig en ‘onbevreesd’.

Het maken van een beeld is een transformatieproces. Je begint met een ruwe steen waarin je het uiteindelijke beeld al een beetje voor je ziet. Daarna begint het zoeken naar de juiste vorm en het realiseren van je visie. Soms wordt het beeld zoals je eerste ingeving was, soms veranderd deze gedurende het proces. Het creren van een beeld duurt 6 maanden tot 2 jaar. Dit is afhankelijk van het gewicht en complexiteit.

Ik ben vooral opzoek naar een manier om de steen tot leven te brengen, zodat het iets met je doet als je er naar kijkt. Beeldhouwen is voor mij het ideale creatieproces. Je leert omgaan met je emoties, zoals in mijn geval, vooral mijn ongeduld. Je leert te werken met wat er is en je leert doorzetten, want sommige onderdelen zoals het polijsten van je beeld (glanzend maken) kan dagen duren.

Ik maak beelden in opdracht, waarbij we samen een steen uitzoeken en je persoonlijke thema bepalen. Mocht je interesse hebben in een eigen beeld, neem contact met mij via .

Op mijn Linkedin profiel staan ook andere beelden. Binnenkort wordt er een website gelanceerd met de hele collectie!

Life Impact Company is opgericht in 2009 in Utrecht. We bieden training, coaching en advies aan professionals, teams en organisaties. Onze focus is het ontwikkelen van waardengedreven leiderschap, ondernemerschap en personal branding.