In 2009 heb ik mijn bedrijf Life Impact Company opgericht en werk ik als trainer, coach en adviseur. In 2019 heb ik Grit Academy opgericht om de missie van Life Impact Company nog meer kracht bij te zetten.

Mensen, ondernemers en organisaties in hun kracht zetten, dat geeft mij een energie, voldoening en zingeving. Ik probeer elke dag te kijken naar hoe ik mijn meerwaarde en de kracht van mijn bedrijf kan gebruiken om anderen vooruit te helpen. Het is mijn missie om actief bij te dragen aan een wederkerige samenleving, waaraan iedereen kan meedoen en meetelt.

Ik ben een gedreven coach, trainer en adviseur die het maximale uit mensen en organisaties wil halen. Met mijn directheid, intuïtie en vriendelijkheid, heb ik het vermogen om het potentieel van mensen te zien, bloot te leggen en ze te helpen met groeien. Ik ben krachtig en energiek met een scherpe intuïtie. Zo kan ik direct contact maken en mij verbinden met de uitdaging van de ander. Als coach en trainer help ik met de reis naar zelfontdekking, zelfontwikkeling en 
zelfacceptatie.

Ik help professionals, ondernemers en organisaties om het maximale uit zichzelf te halen!

Op dit moment bestaat Life Impact Company 12 jaar en geef ik leiding aan een team van stagiaires. Daarnaast werk ik nauw samen met een team van experts voor Grit Academy. Ook zijn we Stichting Shosholoza aan het oprichten om meer jonge professionals te helpen om goed voorbereid op de arbeidsmarkt te komen.

Met mijn bedrijf wil ik een voorbeeld zijn voor een inclusievere manier van werken met persoonlijke waarden als kompas voor zakelijke beslissingen. Wij zijn daarom een leerwerkbedrijf. In ons leerbedrijf werkt de nieuwe generatie van studenten uit het MBO, HBO en WO om goed voorbereidt de arbeidsmarkt te betreden.

Gloria vulde het podium met haar persoonlijkheid. Ze is zeer overtuigend – Humberto Tan

In 2011 heb ik de FD Career Challenge gewonnen. Dit was een competitie waarin ambitieuze professionals de strijd met elkaar aangaan om een Executive MBA ter waarde van EUR 47.500 bij Nyenrode Business University. Het thema van de wedstrijd was Het Nieuwe Werken. Aan de wedstrijd deden ca. 800 professionals mee, waarvan 50 finalisten werden geselecteerd voor deelname aan de Mini-MBA bij Nyenrode.

Plan direct jouw strategiegesprek met ons!

 • Kies de juiste omschrijving
 • Ondernemer
 • Professionals
 • Leidinggevende
 • Directeur
 • Anders
 • Kies uit ons aanbod
 • Coaching, Advies of Strategietrajecten
 • Trainingen
 • Challenge Maand
 • Challenge Game
 • Grit Academy
 • Anders
 • Nothing found