[vc_row type=”container”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Sinds 2009 heb ik mijn bedrijf opgericht en ben ik aan de slag gegaan als trainer, coach en adviseur. Dit deed ik ook in loondienst, maar ik merkte dat bepaalde regels en voorschriften binnen organisaties de innovatiekracht blokkeerden. Zowel bij mijzelf als ook bij anderen. Ik ben daarom part-time gestart met mijn bedrijf om echt te focussen op transformatie.

Toen ik met mijn bedrijf startte in 2009, was Seats2Meet net gestart in Hoog Catharijne. Ik werkte nog 4 dagen bij het Rijk en ik ging 1 dag in de week bij Seats2Meet mijn bedrijf opzetten. Erg spannen en ik in het begin zat ik er met knikkende knien. Daarnaast begon er langzaam aan meer aandacht te komen voor duurzaamheid en sociale waarden. Steeds meer mensen begonnen in deze periode als zzp-ers. Waar ik in het begin met een heel klein groepje zat, kwamen er steeds meer zzp-ers bij.

Op dit moment werk ik ruim 11 jaar in mijn eigen bedrijf. Ik geef inmiddels leiding aan een klein team en ik heb veel uren gemaakt als ondernemer. Ik kan mij echt helemaal focussen op het helpen van professionals, teams en organisaties. Mensen, teams en bedrijf in hun kracht zetten, dat is geeft mij echt een energie boost. Ik probeer elke dag te kijken naar hoe ik mijn meerwaarde en de kracht van mijn bedrijf kan gebruiken om anderen vooruit te helpen. Ik wil echt bijdragen aan een samenleving waarin we verbonden zijn. Samen bouwen we een wederkerige samenleving.

Ik help professionals, teams en organisaties het maximale uit zichzelf te halen

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=gPesQ3c9De0&t=4s” el_aspect=”43″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Als een sociale ondernemer werk ik vanuit mijn passie, mijn kernwaarden en persoonlijke kracht om zaken te realiseren die ik belangrijk vind. Daarnaast wil ik mensen in hun kracht zetten en helpen met excelleren in hun werk & leven. Met mijn bedrijf wil ik impact maken en een voorbeeld zijn voor een andere manier van werken. In de nieuwe manier van werken staan onze persoonlijke waarden centraal, het is ons kompas voor beslissingen.

Ga voorwaarts!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=urc1p-bsghw&t=10s” el_aspect=”43″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]De FD Career Challenge is een competitie waarin ambitieuze professionals de strijd met elkaar aangaan om een Executive MBA ter waarde van EUR 47.500 bij Nyenrode Business University. Het thema van de wedstrijd was Het Nieuwe Werken. Aan de wedstrijd deden ca. 800 professionals mee, waarvan 50 finalisten werden geselecteerd voor deelname aan de Mini-MBA bij Nyenrode.

Tijdens de Mini-MBA werd Gloria van Ewijk op basis van een pitch-competitie gekozen tot de winnaar. De jury bestond uit Humberto Tan (BNR), Desiree van Gorp (Directeur Nyenrode), Leon Bouwman (Directeur Het Financieel Dagblad), Eugenie van Wiechen (Directeur Linkedin) en Laura van Strien (Winaar FD Challenge 2010).

Humberto Tan: Gloria vulde het podium met haar persoonlijkheid. Ze was zeer overtuigend.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=l1x5CoCyLSw” el_aspect=”43″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Gloria van Ewijk kan een publiek een echte reis laten maken. Ze slaat een brug tussen de zakelijke wereld door haar studie bij Nyenrode en de innovatieve wereld met haar eigen concepten van Life Impact Company. Met energie, passie en wilskracht vertelt ze met toewijding over het toepassen van innovatieve business modellen en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Na haar lezing wil je gelijk aan de slag.

Gloria van Ewijk kun je boeken via Zijspreekt.nl of bel Marga Miltenburg 06-53148796.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=o24ziY1ZoTI” el_aspect=”43″][/vc_column][/vc_row]