Leven vanuit verbinding en kracht

Mensen in hun kracht zetten geeft mij een energie, zingeving en voldoening.

"Ik wil het maximale uit mensen en organisaties halen,
zodat iedereen kan bijdragen aan een duurzame wereld!
Samen bouwen we de samenleving"

Trainer met lef

Met mijn directheid, intuïtie en vriendelijkheid, heb ik het vermogen om het potentieel van mensen te zien, bloot te leggen en ze te helpen met groeien. Ik werk daarom graag met teams, omdat de energie direct voelbaar is!

intuïtieve Coach

Ik ben krachtige en energieke coach met een scherpe intuïtie. Ik zal direct contact maken en kijken naar je uitdaging. Ik help met de reis naar zelfontdekking, zelfontwikkeling en zelfacceptatie.

Adviseur met kennis

Je bedrijf ontwikkelen is een uitdaging waarin je dicht bij jezelf moet blijven. Keuzes maak je daarom op basis van je persoonlijke waarden. Ik help jou om te zorgen dat je vanuit je kern keuzes maakt en jouw ziel krijgt in je bedrijf. 

Stichting shosholzoa

Met mijn bedrijven wil ik een voorbeeld zijn voor een inclusievere manier van werken. In onze leerbedrijven werken studenten uit het MBO, HBO en WO samen. Wij hebben ook Stichting Shosholoza opgericht om deze missie meer kracht bij te zetten. 

Winnaar

In 2011 heb ik de FD Career Challenge gewonnen. Dit was een competitie waarin ambitieuze professionals de strijd met elkaar aangaan om een Executive MBA ter waarde van EUR 47.500 bij Nyenrode Business University. Het thema van de wedstrijd was Het Nieuwe Werken.

Sociaal activist

Op het gebied van duurzaamheid, vluchtelingen, vrouwenemancipatie en diversiteit zetten wij ons al jaren. Wij zullen ons inzetten om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken en zichtbaar te maken.

"Ze doet haar naam eer aan. Zij vulde het podium met haar persoonlijkheid. Ze was zeer overtuigend. De MBA zal bijdragen aan haar potentiële groei en dat van haar omgeving."
Humberto Tan
Presentator & ondernemer

In de media

Podcast

Plan direct een kennismakingsgesprek met ons!

Laat dit veld blanco
 • Kies de juiste omschrijving
 • Ondernemer
 • Professionals
 • Leidinggevende
 • Directeur
 • Anders
 • Kies uit ons aanbod
 • Coaching, Advies of Strategietrajecten
 • Trainingen
 • Challenge Maand
 • Challenge Game
 • Grit Academy
 • Anders
 • Nothing found