Leonie Martens: Durf te kijken naar jezelf

Ik ben een mensen mens. En het gekke is dat ik daar zakelijk niet al te veel mee deed. Ik hou ervan met veel mensen samen werken op mooie plekken, van actief met elkaar iets doen en reizen. Zo rolde ik in het vak evenementen organiseren, maar echt met mensen aan de slag gaan leerde ik pas later. 
De belangrijkste stap in mijn leven is serieus met mijzelf aan het werk te gaan en van klein meisje naar volwassen vrouw te groeien. Dat klinkt gek als je zo oud bent als ik. Ik begon echt werk te maken van mijn gevoel voor mensen en ging in opleiding bij de schoolvoorcoaching.nl door de leergang professioneel coaching te volgen.

Milder geworden

Ik ben trots op mijn openheid om naar mezelf te kunnen kijken. En dat ik zoveel milder ben geworden naar mijzelf. Ik ben een mens en maak ook fouten. Het gaat erom dat je van je fouten kunt leren.  De meest waardevolle ontdekking voor mij was dat ik vastzat in patronen en dat ik mijzelf daarmee ondermijnde. Ik dacht vaak: ‘Ik kan het niet, ben niet goed genoeg hiervoor’ en dat was mijn grote valkuil. Toen ik daarmee aan de slag ging en echt kon doorleven dat ik wel goed genoeg was, kon ik projecties loslaten. En leerde ik in mijn eigen kracht te staan.

Doorgeven

Wat mij motiveert om door te gaan is dat het ontdekken van je eigen kracht zo’n cadeautje is voor jezelf. Het geeft zoveel warmte en plezier om blij met jezelf te zijn. Nu kan ik het doorgeven aan anderen. Ik leef nu een inspirerend leven omdat ik niet stilsta, ik groei nog steeds. Ik volg de opleiding van Jung en leer steeds meer herkennen. Ik leef vanuit mijn kracht. Als ik verdriet heb, erken ik dit voor mijzelf, ik stop het niet meer weg. Ik luister meer naar mijn lichaam. En ik weet dat als ik het uit laat razen er weer ruimte komt voor iets anders.

Overtuigingen

Mijn grootste levensles is dat mijn eigen overtuigingen mijn grootste vijand zijn. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Leer te vertrouwen in je eigen kracht zonder dat je schade berokkent aan de ander. Voor mij is het ik en de ander en niet alleen ik. Blijven leren in het leven vind ik belangrijk en dat kan op verschillende manieren. Ik volg nu de opleiding van Symbolische Psychologie op basis van Jung omdat het een verdieping aan mijn coachingsopleiding geeft.

Droom

Mijn grote droom is anderen leren zichzelf te ontwikkelen en mijn kennis en ervaring te delen. Ik ben ingeschreven als ST!R coach en mijn vakgebied is eventmanagement. Ik leer mensen hun effectiviteit te vergroten en zelf te organiseren. En als iemand er ook voor open staat om naar zichzelf te kijken dan is er zoveel moois te ontdekken.]

Meer weten over Leonie Martens

LinkedIn

[form id=”87070″ /]