Noella de Jager: Fouten maken mag

Ik ben bang. Bang om fouten te maken? Nee dat niet. Ik ben bang dat we onszelf tegenhouden om mooie dingen te doen, omdat we geen fouten willen maken.  Mijn naam is Noëlla de Jager. Ik ben oprichter en eigenaar van Good Place 2 Work, de leukste en meest inspirerende werkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam. Met grote regelmaat roep ik naar mijn klanten ‘Perfectie is boring’. Waarom ik dit roep? Omdat ik zie dat vooral de vrouwelijke professionals zichzelf tegenhouden door te streven naar nul fouten. Dat levert niemand iets op. Niet de klant, die misschien nooit de kans krijgt om de dienstverlening af te nemen, omdat deze zogenaamd nog niet klaar is. En ook niet de ondernemer zelf, omdat zij niet de kans neemt om van haar fouten te leren. Het is tijd om vrouwelijk ondernemerschap naar een hoger platform te brengen.
‘Women will do remarkable things’
Het is mijn missie om de omgeving die we nodig hebben om vrouwelijk ondernemerschap op een hoger platform te brengen, zoveel en zover mogelijk uit te rollen. Liefst wereldwijd.

Mijn bedrijf

Daarom ben ik Good Place 2 Work in 2010 gestart. Werkplekken verhuren is dan misschien het businessmodel, maar het is niet mijn doel. Wel om de juiste werkomgeving te creëren, waarbij vrouwelijke professionals samenwerken en groeien om bijzondere dingen te doen. Als dit in Rotterdam kan, kan het ook elders. Maar natuurlijk niet zonder de hulp van mensen, die net zoals ik geloven dat het tijd is dat vrouwelijke ondernemers verder groeien. Dit is goed voor de financiële zelfstandigheid van deze vrouwen, maar vooral ook goed voor een duurzamere economie. Want puur winstbejag komt bij vrouwen zelden voor in de top 3 ondernemersdoelen.

Fouten maken mag

Het is tijd voor vrouwelijk ondernemerschap. Dus tijd om fouten te maken. Als er iemand is, die dit tegenhoudt, dan is dat in 99% van de gevallen de ondernemer zelf. Dus ben jij die vrouwelijke professional? Sta dan nu op en zeg tegen jezelf ‘Fouten maken mag’. Uiteindelijk wacht de wereld op wat jij brengt om deze weer een stukje mooier te maken. Dat mag jij niet langer uitstellen.
Go, go, go……..

Meer weten over Noella de Jager

LinkedIn I Website

[form id=”87070″ /]